« Home 

perjantaina, toukokuuta 05, 2006 

Pulutalo

Nyt ovat kuvat saapuneet kehittämöstä, kuvasaldoa löytysy, on ainakin mistä valita. Kyseiset kuvat ovat "Pulutalon" ulkopuolta kuvaavia. Tulevalla reissulla tulemme sitten keskittymään noihin sisäosiin. Varusteet kuten taskulamput ja hanskat on kaikilla hallussa, sitä kun ei ikinä tiedä mitä vastaan tulee.

Kävin tänään töistä lähdettyäni myös tarkastelemassa muita potentiaalisia kohteita.

Tuossa kuvaosiosta löytyvän Suojeluskunta-talon vieressä on rakennustyömä käynnissä, mikä saattaa ehkä hankaloittaa talon tutkimista. Suojeluskunta-talon yhteydessä on myös mielenkiintoisen näköinen tehdasrakennus joka on ollut todella pitkään tyhjänä. Kaikki alakerran ovet ja ikkunat ovat tiukasti kiinni, toisen kerroksen jotain ikkunoita on avoinna. Saapa nähdä.

Myös entinen Pohjanmaan Lihan/Atrian kiinteistö on aika hyvin tukossa, mutta tietääkseni sinnekin on sissänpääsy. Harmi että ystäväni J.Myrkyn kuvat eivät ole enää saatavilla netin kautta. Hän kävi tuossa kyseisesä kiinteistössä hieman kuvailemassa aikoinaan ja täytyy kyllä sano että loistavia kuvia kiinnostavasta rakennuksesta(kyseessähän on siis täysiVERINEN teurastamo rakennus)

El Tero-Teró

Käyttekö vielä tutkimassa taloja vai onko ryhmä jo hajonnut ?

Käyttekö vielä tutkimassa taloja vai onko ryhmä jo hajonnut ?

Voi tuota aikaa kun Pulutalossa pystyi vielä käydä. Ja olisin ollut iloinen jos olisit lisännyt tänne kuvia graffiteista ja muista mitä tuo talo oli täynnä aikanaan. Kiva oli kuitenkin lukea tarinasi kun itse nuorempana kiertänyt taloa paljon..

Lähetä kommentti

Wasa Underground

Wasa Underground on projekti, jossa julkaistaan kuvia Vaasan seudun hylätyistä rakennuksista ja paikoista sekä kirjoitetaan niihin liittyviä tarinoita.

Wasa Undergound is a blog where we concentrate in publishing pictures of abandoned buildings and places. We write history for the ones that have one, but are forgotten. You can find the English version of the storys after the Finnish one.

Previous posts

Links

eXTReMe Tracker