« Home | Pulutalo aka Näkkileipätehdas » | Pulutalo » 

torstaina, toukokuuta 18, 2006 

Àloha Näkkileipatehdas!

Näkkileipatehdas saa kokea Wsa_Ue:n toisen vierailun. Ensimmäisellä kerralla rupesi aika loppumaan hieman. Nyt kokeillaan mitä ilta-aurinko tuo tullessaan. Filmit pitää myös päivittää Iso luvultaan järeämpäään kaliiveriin.

Kuvasatoa on viimereissusta ihan kivasti. Tekniikka vain estää laittamasta niitä Flickeriin. Hp:n huippuluokan montioimilaitteen skanneri ei ihan ole vastannut tarpeitamme. Kuvat ovatr olleet tasoltaan, Kriitikon sanoja lainataksemme : " Paskoja", kaappeja joudutaan kaivamaan, jotta vanha ja luotettava Epson löytyy ja skannaus saa jatkua.

Ensimmäinen reissu oli toisaalta kokemuksena loistava, nyt jokainen pystyy kameralla keskittymään oman kameransa resursseihin. Itse ajattelin hoitaa nuo pienet yksityiskohdat tulevalla reissulla.

Mukaan on myös lähdössä special ninja commando guest, lisäjoukot ovat aina tarpeen.

Myös tuleva viikko näyttää kaikkien aikataulujen mukaan siltä, että tulemme tekemään kuvausreissun. Paikka on vielä salainen, mutta tulee paljastumaan reissun jälkeen.

Waasan museoautoilijat ovat tosiaankin hankkimassa tätä Näkkileipävarastoa omaan käyttöönsä, saavat kaupungilta kuulemma vuokran edullisesti kun kunnostavat paikat itse. Mainio paikka tulee, tilaa ainakin riittää. Kunnostettavaa tietty riittää, mutta jos miehet ovat kunnostaneet T-mallin fordia ja muita autovanhuksia, en usko että tälläkään saralla tulee olemaan ongelmia.

El Tero-Teró

Wasa Underground

Wasa Underground on projekti, jossa julkaistaan kuvia Vaasan seudun hylätyistä rakennuksista ja paikoista sekä kirjoitetaan niihin liittyviä tarinoita.

Wasa Undergound is a blog where we concentrate in publishing pictures of abandoned buildings and places. We write history for the ones that have one, but are forgotten. You can find the English version of the storys after the Finnish one.

Links

eXTReMe Tracker