« Home | Urbaanista löytöretkeilystä mediassa » | Pulutalo Re-Visited » | Mansikkasaari » | Àloha Näkkileipatehdas! » | Pulutalo aka Näkkileipätehdas » | Pulutalo » 

tiistaina, elokuuta 08, 2006 

Long Time No See!

Tervehdys parhaat ystäväni,

tässä on ollut hiljaiseloa kesän lämpöisinä päivinä etenkin näin kirjoittelun ja päivittämisen saralla. Huilailua emme ole kuitenkaan harrastaneet. Paikkoja on koluttu ja uusia kohteita spottailtu ja tarkasteltu.

Kuvasaldoa lupaan pistää tulemaan tuonne Flickerin puolelle heti tässä ja nyt. Osa kuvista on ollut filmillä jo odottamassa kauan ja kun tuo skanneri nyt vihdoinkin suostui tekemään yhteistyötä, heitän muutaman kuvan sinne nyt heti.

Pohjanmaan lihan reissu joka tapahtui jo tuossa alkukesästä oli niin mullistava kokemus että jäi tuo kuvaaminen silläkertaa vähän pienimuotoiseksi. Digikamera spesialistimme Almodovar kuitenkin onnistui kaiken hämmästelyn keskellä ikuistamaan kyseiseltä matkalta joitan kohteita. Paikka itsessäänhän on senverran iso että tämä ei varmasti ollu viimeinen kertamme tuonne rakennukseen.

Myös ns."suojeluskunta-talo" tuli tarkastettua n. puolituntia senjälkeen kun italia oli mennyt voittamaan maailmanmestaruuden jalkapallossa. Siitä tulikin ihan mielenkiintoinen reissu. Kuvattavaa oli paljon ja kohde oli unelmakunnossa näin hylätyssä mielessä. Tuolla pyörittyämme yömyöhään lähdimme vielä autoilumatkalla suureen etelän kanjoniin tutkimaan yhtä mahdollisesti hyvinkin kiinostavaa kohdetta jonka onnistuimme kuitenkin misaamaan aivan täysin, toisinsanoen uusi yritys seuraavalla kerralla.

Nyt olisi sitten taas aika ruveta herättelemään kameraa kesälaitumelta ja tarttua filmipurkiin(tai muistikorttiin) ja lähteä metsästämään jälleen kerran sitä täydellistä kuvaa. Ehkä se joku päivä vielä saapuu, mutta sillävälin jatkamme paikkojen kartoittamista ja kuvien ottamista, niin itselle kuin jälkipolville.

El Tero-Teró kiittää ja kumartaa.

Wasa Underground

Wasa Underground on projekti, jossa julkaistaan kuvia Vaasan seudun hylätyistä rakennuksista ja paikoista sekä kirjoitetaan niihin liittyviä tarinoita.

Wasa Undergound is a blog where we concentrate in publishing pictures of abandoned buildings and places. We write history for the ones that have one, but are forgotten. You can find the English version of the storys after the Finnish one.

Links

eXTReMe Tracker